over mij

Hé daar,

Wat leuk dat je een bezoek brengt aan mijn blog en dat je het leuk vindt om te zien wie er achter The Travel Dates schuilt. Ik ben Claudia, twintiger, en ik werk als basisarts in een ziekenhuis op zoek naar mijn passie om in te specialiseren. Daarnaast heb ik, zoals je misschien wel zult verwachten, een grote passie om te reizen. Het heeft even geduurd voordat ik het onder de knie kreeg om redelijk wat reisjes te plannen met een budget en een beperkt aantal vakantiedagen. Want zeg nou eerlijk, super leuk al die reisbloggers, maar vaak is de vakantie beperkt door een budget en de vakantiedagen.

Samen met mijn vriend, maar ook met familie en vrienden, probeer ik zoveel mogelijk reisjes per jaar te plannen. Ik vind de voorbereiding bijna net zo leuk als de reis zelf en ik zoek van te voren allerlei tips op. Ik doe vooral veel inspiratie op via Pinterest, grote reisbloggers en Instagram. Ik loop er al jaren tegenaan dat ik tijdens mijn vakantie super vette dingen tegen kom die ik graag wil delen. Of dat ik bepaalde dingen de volgende keer op een totaal andere manier zou doen. Vaak word ik ook misleid door de mooie plaatjes die je op het web ziet. Het zit dus al een tijdje in mijn hoofd om een reisblog te beginnen, maar ik dacht altijd dat ik te weinig content zou hebben. Na mijn laatste reis naar IJsland begon het heel erg te kriebelen en moest ik gewoon een blog beginnen. Of ik nu genoeg content heb of niet, het komt er gewoon. Alles wat je op mijn blog leest, heb ik zelf ervaren of uitgebreid uitgezocht om alle informatie voor jullie paraat te hebben. Je merkt vanzelf aan het artikel of ik er ook daadwerkelijk ben geweest.

Op mijn blog vind je mijn ervaringen van een reizende twintiger die daarnaast ook een fulltime baan heeft. Ik deel tips, bijzondere bestemmingen en prachtige pareltjes. Het hotel, de organisatie, de restaurantjes en de reis worden allemaal door mezelf betaald, dus dat betekent dat ik ook gewoon eerlijk kan vertellen wat ik ervan vind. Mijn ultieme doel is lekker bloggen, mijn enthousiasme delen over reizen en jullie te inspireren en te informeren. 

Ben je toch nog erg nieuwsgierig wie ik in werkelijkheid ben? Volg mij dan op Instagram en laat een berichtje achter. Ik vind het leuk om met anderen over reizen te praten, dus ik nodig je uit voor een praatje!